V pozdrav poletju se naj je skupaj združilo 5 žensk, 5 čarobnic, ki vsaka na svoj način izžareva nežno žensko dušo in preko kreativnosti svetu daje najlepši del sebe. Večer smo želele pokloniti Ženski, ki je v današnjem hitrem tempu ujeta v zanko hitenja in iskanja trenutka zase.

Ta večer je bil drugačen. Sredi mestnega vrveža in hitenja smo ustvarile svoj prostor miru, zadovoljstva in ženskega povezovanja. Odmaknile smo se od vsega v svoj tempelj in se tam povezale s svojo dušo. Ponovno smo začutile zadovoljstvo, radost in neskončno hvaležnost, da smo se povezale. Z mano ob boku so pogumno in odločno ter sočutno in nežno večer obogatile Teja Kodre, ki nam je predstavila koncept oblačil Karmina, ki je enostaven a večen in ne ustvarja nepotrebne zmede v omari, ženski pa podari občutek vrednosti in zadovoljstva. Mateja Cotič Pisk – Amakai nas je popeljala v svet vonjav in energijsko podprtih esenc, ki so prav za ta čas krasna podpora za tiste trenutke, ko potrebuješ nekaj več. Ingrid Pavlin iz Frizerskega salona Ingrid nam je predstavila nov pristop barvanja in nege las z naravnimi izdelki saj so v naših laseh skrite moči in zapisi. Za konec nas je v svet manter in globin popeljala Tatjana Jug iz Zavoda za zdravilni turizem Poti – Sentieri.

Izklopile smo razum in se podale na potovanje v srce, povezanost in hvaležnost za vse, kar nam je dano. Enkraten večer, ki ga je zagotovo vredno še kdaj ponoviti saj tovrstni dogodki dvigajo vibracijo, da lažje preživljaš vsakodnevne izzive.

Author admMandala