»Če duša kliče in slišim njen glas, bom vedno našla pot.«

Dobrodošli na moji strani! Sem Katja Ušaj in stojim za imenom Mandala Divina.

Dolga in bogata je moja pot iskanja in učenja saj sem 25 let posvetila poklicu medicinske sestre, kjer se mi zdi, da sem se brusila kot dragocen kamen. Vendar sem od nekdaj oboževala tudi kreativno delo in ustvarjanje z rokami. Vse, kar se ustvari s prsti in dotikom rok me navdušuje in radosti.

Vse se nenehno spreminja in trenutno si me našel tukaj. V Svetu ustvarjanja, barv, vzorcev, simbolov in ročnih spretnosti. V svetu kreiranja in domišljije.  Plešem živahen ritem življenja, spoznavanja in nenehnega učenja.

Obožujem in živim za živali. Obožujem naravo, vse njene barve, zvoke, materiale in predvsem vonjave. Ljubim življenje v njegovi preprostosti. Obožujem letne čase, vsakega na svoj način. Obožujem naravne materiale zato boš pogosto med mojimi izdelki našel les, kamen, glino in barve naravnih pigmentov. Zadnja leta je klic mame Zemlje še glasnejši saj me vleče in vabi, da še bolj zavzeto sodelujem z njo. Da se povežem z njo.

Ogromno pridobljenih izkušenj z delom z ljudmi povezujem v celoto in energijsko prepletam z zlatimi nitmi s pomočjo Univerzuma. Še najbolj pa stremim k temu, da živim življenje v vseh njegovih niansah.

Moja želja je, da se nežno preselimo iz glave v srce.

Delovanje iz srca je pristno in iskreno, čisto in fluidno.

Zato te vabim v moj srčni svet.

Katja