SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

Pogoji nakupa na spletnem mestu www.mandaladivina.com

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine na spletnem mestu www.mandaladivina.com  (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja.

Spletno prodajo na www.mandaladivina.com izvaja nosilec samostojno podjetje Mandala Divina umetniško ustvarjanje Katja Ušaj s. p., pod davčno številko 99785285 (nismo davčni zavezanci). 

Spletna trgovina www.mandaladivina.com vam omogoča nakup unikatnih izdelkov. Spletna trgovina je prosto dostopna na internetu. V spletni trgovini so predstavljeni izdelki avtorja Katja Ušaj, podrobne informacije in cene izdelkov (redne cene in cene s popustom). Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Naročanje

Po pregledu ponudbe ob želenih izdelkih izberete možnost “dodaj v košarico”. Izbrani izdelki so zbrani v košarici, ki jo lahko kadarkoli preverite in v njej uredite izdelke (spremenite količine izdelkov in/ali jih odstranite iz seznama). Ko ste končali z nakupovanjem, izberete možnost “košarica”, kjer uredite izdelke. S klikom na gumb »nadaljuj« boste v nekaj korakih opravili celoten nakup.

Registracija ni pogoj za opravljen nakup v spletni trgovini www.mandaladivina.com

Kupec prejme pogodbo o nakupu po elektronski pošti na svoj naslov.

 

Vračilo izdelkov, reklamacije in garancija

Reklamacije, garancijski zahtevki in druge vrste vračila blaga se upoštevajo, kot so opisani na naslednji povezavi – Reklamacije.

 

Cene

V spletni trgovini so objavljene tako redne cene (cene, ki se uporabljajo v redni prodaji v trgovinah in drugih fizičnih prodajnih mestih) ter cene z aktualnimi popusti. Cene s popusti so lahko nižje od rednih cen. Vse objavljene cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.mandaladivina.com.

Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.mandaladivina.com. Vse cene izdelkov na www.mandaladivina.com so prikazane v EUR. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa.

Plačilo in prevzem

V spletni trgovini www.mandaladivina.com  so na voljo naslednji načini plačila:

  • po povzetju – z gotovino – kurirju dostavne službe DPD je ob prevzemu potrebno poravnati znesek izpisan ob naročilu (zadnji korak), ki že vključuje provizijo  1,5 € . Dodatnih stroškov pošiljanja kurirju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.mandaladivina.com  niste dolžni poravnati!
  • po predračunu, ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila (blago vam bomo odposlali takoj po prejetem plačilu). Predračun si lahko izdela pravna ali fizična oseba. Javni zavodi morajo ob naročilu poslati naročilnico in so upravičeni do plačila v zakonskem roku. Naročilo lahko prevzamete osebno, ali pa izberete dostavo po pošti (glejte tudi: Stroški pošiljanja).
  • veljavnost predračuna je 3 dni. V kolikor v 3 delovnih dneh ne prejmemo vašega plačila, naročilo storniramo. V primeru, da bi vseeno želeli izdelke, ki ste jih že naročili, pa je naročilo zaradi neplačila zapadlo, morate ponovno opraviti postopek naročanja/nakupa.
  • Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.mandaladivina.com se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino. Ob prevzemu pošiljke obvezno podpišite morebitne spremne dokumente (dobavnica, …).

Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati, ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

 

PODATKI O PODJETJU:

Mandala Divina umetniško ustvarjanje Katja Ušaj s. p.

Davčna številka:  99785285 – nismo davčni zavezanci

TRR:  SI56-61000-0019365136

BIC banke: HDELSI22XXX

 

 

Stroški pošiljanja

Pogodbeni dostavljalec pošiljk je DPD Slovenija. Dostava za posamezno pošiljko teže do 2 kg znaša 4,00€,  do 10 kg znaša 6 eur. Za naročila nad 100,00 € je poštnina brezplačna.

Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij.

V primeru plačila po povzetju je potrebno kurirju dostavne službe DPD ob prevzemu poravnati znesek izpisan ob naročilu (zadnji korak), ki že vključuje provizijo 1,5 € . Dodatnih stroškov pošiljanja kurirju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.mandaladivina.com  niste dolžni poravnati!

Dobavni rok

Naročeno blago bo dostavljeno najkasneje v 3 – 7 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas obvestim po elektronski pošti ali telefonu.

Uporaba spletne trgovine

Nosilec S. P. ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi informacij v spletni trgovini. Pridržujemo si pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne trgovine brez predhodnega obvestila in ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

V največji možni meri se bomo trudili za ažurnost, brezhibno delovanje in točnost informacij navedenih v spletni trgovini www.mandaladivina.com. V kolikor kupec opazi kakršnokoli pomanjkljivost, napako ali nedelovanje, naj to nemudoma sporoči na enega izmed kontaktov.

Vsebine v spletni trgovini so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez našega dovoljenja prepovedana.

Varstvo osebnih podatkov

Ob prvem obisku spletne trgovine www.mandaladivina.com se na vaš računalnik shrani “piškotek” (cookie), ki ga lahko sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so datoteke, namenjene boljši komunikaciji s spletnim mestom in koristijo za optimiziranje delovanja spletnih strani in pripravo učinkovitih storitev na spletnem mestu. Preko teh datotek ne moremo priti do vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.).

Registracija uporabnika ni predpogoj za nakup na spletni trgovini www.mandaladivina.com. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane osebne podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oziroma od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh www.mandaladivina.com.

Podatki, ki jih uporabnik posreduje pri registraciji na spletni strani ali kako drugače preko e-pošte, telefona, faksa ipd. so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Registrirani uporabnik ob registraciji podaja osebno privolitev, da lahko obdelujem osebne podatke, ki mi jih je posredoval. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, dogodkih in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega oglasnega gradiva. Za namene obveščanja uporabnik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot so telefon, sms, e-pošta ipd.

Navedene podatke lahko podjetje Mandala Divina umetniško ustvarjanje Katja Ušaj s. p., obdeluje za lastne potrebe do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu in se obvezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, kolikor je to dolžan v skladu z veljavno zakonodajo. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.

Pridobljene podatke bomo varovali ter preprečevali njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporabljamo tehnologijo, ki skrbi za kriptiranje vseh podatkov in komunikacije med spletno stranjo www.mandaladivina.com in registriranim uporabnikom.

Sprememba splošnih pogojev poslovanja

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Registrirani uporabniki bodo o spremembah obveščeni preko e-pošte.

Spori

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine www.mandaladivina.com si med kupcem in nosilcem S. P., bosta stranki poizkušali reševati sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišče v Novi Gorici.

© Mandala Divina

POLETNE CENE

Preveri kristale, ki so v AKCIJI po posebni  znižani ceni.