View detail

Trgovina

Vabim te na ogled po spletnih policah, kjer lahko odkriješ nekaj lepega za svojo dušo ali kot darilo ljubljeni osebi. Vse je ustvarjeno z radostjo in navdušenjem, da lahko poboža tvoje srce.

View detail
View detail
View detail
View detail
View detail
View detail

Kdo je Mandala Divina?

Živjo! Sem Katja Ušaj in stojim za imenom Mandala Divina.

Dolga in bogata je moja pot učenja in iskanja. Poklic medicinske sestre me je brusil kot dragocen diamant in mi dal dragocene izkušnje saj sem z vsako stisko sočloveka potovala tudi v svoj lasten notranji svet.

Že od malih nog me navdušujejo ročne spretnosti in ustvarjanje s prsti in rokami. Dotik rok lahko ustvarja božanske kreacije.

Vse se nenehno spreminja in trenutno si me našel tukaj. V svetu ustvarjanja, barv, vzorcev, simbolov in zaupanja v ritem Življenja…

Blog

ZGODIL SE JE SPROŠČEN IN ČAROBEN ŽENSKI VEČER

V pozdrav poletju se naj je skupaj združilo 5 žensk, 5 čarobnic, ki vsaka na svoj način izžareva nežno žensko dušo in preko kreativnosti svetu daje najlepši del sebe. Večer…
Read More

ZDRAVLJENJE DOMA IN PROSTORA 2. DEL

V srcu je bila odločitev jasna. Dom in prostor potrebujeta podporo in zdravljenje. Potrebujem vzpostaviti povezavo z vsem, kar me obdaja, da bom lahko zaživela v harmoniji in radosti s…
Read More

ZDRAVLJENJE DOMA IN PROSTORA 1. DEL

Dom. Ta sveti prostor v katerega je naše življenje vsakodnevno vpeto in preko katerega si izmenjujemo vsa naša doživljanja in čutenja inn epozabne spomine. Sveti prostor, kjer smo naredili svoje prve korake in skupaj s starši delili navdušenje. Ali se morda v njega samostojno preselili v želji po izgradnji svojega gnezda in družine.
Read More

Prodajni atelje Mandala Divina

Trg Edvarda Kardelja 5, Nova Gorica, Slovenija

atelje mandala divina

Edinstveni izdelki

Mandala Divina izdelki so ročno izdelani z uporabo naravnih materialov in vsak izdelek nosi svojo edinstveno vibracijo in energijo, ki lahko prispeva k tvojemu notranjemu ravnovesju.

Strokovno znanje

Pri svojem delu se osredotočam na znanje o kristalih, mandalah, energijskem zdravljenju in drugih podobnih temah, ki nam pomaga izdelovati izdelke, ki imajo pozitiven učinek na tvojo duhovno in fizično ravnovesje.

Osebna podpora

Želim, da se počutiš kot del moje skupnosti in zato sem vedno na voljo za odgovore na tvoja vprašanja. S svojo strastjo in predanostjo želim navdihniti in podpreti našo skupnost na poti k notranjemu miru in ravnovesju.